Skuteczne schładzanie mięsa dzięki profesjonalnym urządzeniom
Nowoczesne technologie mają ogromny wpływ na rozwój branży chłodniczej. Mechanizmy zastosowane w oferowanych przez nas przenośnych komorach szokowego mrożenia i schładzania, pozwalają m.in. na szybkie schładzanie mięsa po uboju. Szybkie i kontrolowane zamrażanie wyrobów mięsnych pomaga w osiągnięciu wymaganej jakości.
Kontrola jakości produktu to jedno. Poprzez zmianę temperatury da się wpłynąć także na sam proces dojrzewania mięsa. Jest to szczególnie istotne w przypadku wysokiej jakości wołowiny. Sezonowanie mięsa na zimno i mokro pomaga wydobyć z niego pełnię smaku, uszlachetniając je tym samym i zamieniając w produkt wykwintny. Zaawansowane materiały użyte przy produkcji przekładają się na wysoką efektywność komór chłodniczych. Wszystkie proponowane komory chłodnicze są zgodne z krajowymi i unijnymi wymogami sanitarnymi oraz weterynaryjnymi.
Chłodnie, mroźnie oraz komory szokowego mrożenia schładzania i dojrzewalnie mięs dostępne w naszej ofercie, pozwalają na zachowanie najważniejszych właściwości mięsa oraz są bezpieczne dla produktu i użytkownika. Zamów i korzystaj z nich w swojej firmie!
Oferujemy sprzedaż, wynajem i leasing.
Sprawdź nasze dojrzewalnie mięsa i wędlin